Tälläistä tällä kertaa :

 -Huhhuh. Taas vaihdettiin sitten laitosta. Kunnan lastari. Nää työntekijät on Haminalaisia. Isänikin sanoi että Haminalaisissa on rajantakaisia vaikutteita. Ja tässä se taas nähdään. Huoh. Kysyin kerran suoraan, että miksi olette kunnan hommissa, eikö yksityisellä puolella ole useimmiten kuitenkin paremmat palkat ja työolosuhteet. No, eihän se ollut soveliasta kysyä tuollaista.

-  Saimme tänne tietokoneen. Siihen saa varata ajan tunniksi päivässä. Tietokone hankittiin kuulemma koska mediakasvatus todettiin tärkeäksi. Sitä saa käyttää tunnin päivässä. Se tilttailee koko ajan.

- Toisinaan toivon että voisin asua aivan normaalisti kotona. Mutta se kun ei vaan toimi, ei onnistu, en jaksa sitä. Kavereideni on toisinaan hyvin vaikea käsittää että joku ei asu kotona. Se vaikuttaa kiinnostavan kaikkia.

-Olin ilmoittanut facebookkiini väärän syntymäpäivän. Se on 25.2, ja olin laittanut sen 2.2 . Se tietysti ilmoitti kaikille tutuilleni synttäreistäni, ja pian tulvi onnentoivotuksia koko suvulta. Suutuin, kukaan ei tiennyt oikeaa syntymäpäivääni, luotti vain naamakirjaan. Raivostuttavaa. Selityksiä riitti.

Ei sen kummempia.